Kerhon tarina

Sons of Abraham MCC on Biker Union Finlandin vuonna 2010 hyväksymä, monenlaista hyväntekeväisyystyötä tekevä kristillinen moottoripyöräkerho Tampereelta joka järjestää myös erilaisia yleisötapahtumia aina Biker's Churcheista rock-konsertteihin.

Sons of Abraham haluaa tarjota kristillisen yhteisön kaikille moottoripyöräilystä ja moottoripyörähenkisistä tapahtumista kiinnostuneille.

Kerhon nimi Sons of Abraham - Aabrahamin pojat - juontaa juurensa Galatalaiskirjeen 3. luvusta ja samaisesta kohdasta löytyy myös sen hengellinen perusta.

Tampereella järjestämiämme tilaisuuksia ovat mm. Biker's Church, Blues Brothers-messut ja Bikereiden Joulukirkko.

Sons of Abraham MCC on kerho joka ei käännytä ketään -ei oveltaan, eikä muutenkaan ja sopii bikereille, joille ajamisen lisäksi myös hengelliset asiat ovat tärkeitä ja päinvastoin, mutta jotka kokevat perinteisemmän kristillisen yhteisön itselleen vieraaksi.

Haluamme kertoa, että myös he ovat Jumalalle arvokkaita siinä missä muutkin ja että kirkko toivottaa tervetulleeksi heidätkin. Meitä on moneen lähtöön ja hyvä niin!
Hommaa riittää kaikille, niin nuorille kuin vanhoillekin, jokaiselle joka katsoo voivansa seisoa asiamme takana.

Suhteessa muihin moottoripyöräkerhoihin haluamme olla osa moottoripyöräkerhojen muodostamaa yhteisöä, ystäviä kaikkien kanssa ja toimia siellä omien lahjojemme ja vakaumuksemme mukaan kristittyinä ja kuitenkin muiden mukana olematta mikään takakireä ilonpilaajapartio - huumoria peliin!

Kerhomme toiminnassa yhdistyy hauska ja näyttävä harrastus sekä kristillinen usko. Kirkko keskellä kylää.

Ja sama selkokielellä:

Sons Of Abraham MCC on eräänlaisista sekunda-uskovaisista koostuva kristittyjen keräilyerä ja meillä on suoritettuna vain pyhityksen suppeampi opintomäärä ja sekin väärin, eikä armolahjoista tai hengen hedelmistä ole kuulemma tietoakaan.
Hengellisiin kuvioihin ollaan päästy ihan armosta eikä meillä ilman sitä olisi mitään asiaa metriäkään lähemmäksi taivasta kuin mitä pihalla seisten näkyy.

Jos me kelpaamme, kelpaat sinäkin!