Toiminta-ajatus

Sons of Abraham MCC on kerho joka ei käännytä ketään -ei oveltaan, eikä muutenkaan ja sopii varsinkin niille bikereille, joille ajamisen lisäksi myös hengelliset asiat ovat tärkeitä ja päinvastoin, mutta jotka kokevat perinteisemmän kristillisen yhteisön itselleen vieraaksi ja haluamme kertoa, että myös he ovat Jumalalle arvokkaita siinä missä muutkin ja että kirkko toivottaa tervetulleeksi heidätkin. Meitä on moneen lähtöön ja hyvä niin! Hommaa riittää kaikille, niin nuorille kuin vanhoillekin, jokaiselle joka katsoo voivansa seisoa asiamme takana.

Suhteessa muihin moottoripyöräkerhoihin haluamme olla osa moottoripyöräkerhojen muodostamaa yhteisöä, ystäviä kaikkien kanssa ja toimia siellä omien lahjojemme ja vakaumuksemme mukaan kristittyinä ja kuitenkin muiden mukana olematta mikään takakireä ilonpilaajapartio - huumoria peliin.

Vaikka olemme nimenomaan moottoripyöräkerho, järjestämme myös sellaista toimintaa, tapahtumia ja hyväntekeväisyystempauksia joihin mahtuu Support-pohjalta mukaan monenlaista tossunkuluttajaa; esimerkiksi vanhojen autojen rakentelijoita, vintage-asioista kiinnostunutta väkeä, muusikoita ja sitten ihan vaan muuten tämän genren ystäviä, jotka haluavat olla kristittyinä omalla persoonallaan ja tyylillään mukana menossa siellä missä bensa tuoksuu ja rokki soi. Ihmisten keskellä ja osana tapahtumaa, elämän iloissa ja suruissa omalta arvopohjaltaan periaatteella `reilusti kristitty`.

Kerhomme toiminnassa yhdistyy hauska ja näyttävä harrastus sekä kristillinen usko. Kirkko keskellä kylää.

Moottoripyörä menee sinne minne katsot ja Sons of Abrahamin selkämerkki kuvaa sitä mihin me yritämme elämässämme katsoa -satoi tai paistoi. Hyvinä ja huonoina päivinä.